Zoekt u een houthandel in Amsterdam?

Als u op zoek bent naar een houthandel Amsterdam, kom dan even langs bij Mammoettafels. Hout gebruiken we voor allerlei dingen. Denk aan tafels, kastjes, vloeren, stoelen noem het maar op. Al onze meubels worden op maat gemaakt en passen perfect in uw huis. Wilt u bijvoorbeeld een vloer leggen? Dan heeft u heeft het beste hout nodig. Daarom zijn wij uw gespecialiseerd houthandel.

houthandel Amsterdam

Op maat

Bij ons kunt u terecht voor losse plankjes. Maar je kan ook kiezen voor volledige meubels. Alles wordt op maat gemaakt en past perfect in uw kamer. Wilt u graag advies over wat voor type hout u nodig heeft en of wat voor afmetingen. Neem dan even contact op en wij zullen u helpen.

Contact

Contact opnemen kan heel makkelijk bij ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-41113199. U kunt daarop bellen voor een afspraak. Een afspraak kan je ook maken door het contactformulier in te vullen. Anders kan je langskomen op ons adres. Ons adres is Einthovenstraat 81 1821 BV Alkmaar. Mailen kan naar info@mammoettafels.nl. Wij horen graag van u.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *