Waarom een Quooker kopen ?

Wat is een quooker nou eigenlijk precies? Je hebt de keuze uit een kokend-water-kraan of een Quooker Fusion. Dit is een alles in een kraan. Uit een quooker kan super koud,warm of zelfs kokend water komen. Een quooker heeft een reservoir wat meestal geplaatst is in het kastje onder de kraan. Je kan door het gebruik van zo’n kraan direct warm water krijgen. Je hoeft niet lang meer te wachten voordat het water kookt, dit scheelt natuurlijk met het koken erg veel tijd. Er zijn super veel voordelen voor het aanschaffen van een quooker.

quooker

Waarom kiezen voor een Quooker

Er zijn erg veel redenen voor de aanschaf van een quooker. Het is een 100% Nederlandse uitvinding en in 1 op de 5 keuken is het in de afgelopen jaren geplaatst. Niet alleen in het huishouden is het bekend maar het is ook erg bekend op en het kantoor en is hier ook steeds meer te vinden. Binnen een halve minuut is alles geregeld. De kraan maakt gebruik van een vacuüm opslag en het water wordt steeds op een hoge temperatuur gehouden waardoor je niet hoeft te wachten voordat de kraan eindelijk warm wordt.

 

Superzuinig

Door de vacuümverpakte waterplas van zo’n kraan verbruikt de kraan maar erg weinig energie. Er wordt door middel van zo’n kraan dagelijks maar 5 cent aan energie verbruikt dit is in verhouding veel minder energie dan het verbruik van bijvoorbeeld een computer. Een quooker is ook 60% zuiniger dan kokend water kranen. Als je niet lang wilt wachten voordat je water kookt met het koken of direct warm water wilt hebben uit de kraan dan raad ik dit absoluut aan.

Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *