Showroom Tegelmaxx

Tegelmaxx is een bedrijf gespecialiseerd in vloertegels, wandtegels, keramisch parket, natuursteen en al het andere materiaal dat te maken heeft met tegels. Kortom het bedrijf is in erg veel materialen gespecialiseerd en u kunt voor alles terecht bij Tegelmaxx. U kunt naast de webshop bekijken ook een kijkje nemen in de showroom. Het is mogelijk een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom, zodat u nog persoonlijker geholpen wordt en u alles kunt bespreken met de medewerker. Tegelmaxx staat voor communicatie met de klant en geeft u graag allerlei advies over de producten die zij verkopen.

Waarom kiezen voor Tegelmaxx

Waarom kiezen voor het bedrijf Tegelmaxx? Er zijn een aantal belangrijke punten waarom u als klant voor dit bedrijf moet kiezen. Tegelmaxx verkoopt toptegels voor een erg lage prijs, het is een CBW erkend bedrijf, zij hebben goede vakkennis en zijn erg gespecialiseerd, geven graag persoonlijk advies en hebben een breed assortiment. Met al deze pluspunten in uw achterhoofd kunt u een kijkje nemen op de website of een afspraak maken om de showroom van Tegelmaxx te bezoeken.

Persoonlijke ervaring Tegelmaxx

Mijn ervaring met het bedrijf Tegelmaxx is erg positief. De klant staat op plek 1 en zij geven u veel advies over allerlei producten binnen het assortiment. Persoonlijk was ik op zoek naar een prachtige PVC vloer. Ik besloot een afspraak te maken om de showroom te bezoeken. Ik kreeg een rondleiding door de showroom van Tegelmaxx en ik vertelde mijn wensen en eisen voor de PVC vloer. Uiteindelijk ben ik dankzij de goede service van Tegelmaxx geslaagd en heb ik een prachtige vloer uitgekozen!

 

Kijk voor meer over tegels ook hier.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *