Babykamers

Mijn vriendin is nu 5 maanden zwanger en we zijn sinds kort verhuisd naar een grotere woning i.v.m. met het krijgen van een kindje. We moesten daarom nog een babykamer inrichten dus we zijn op zoek gegaan naar een bedrijf dat zich bezighoud met babykamers. Na een tijdje te hebben gezocht kwamen we uit op babyandmore.

Website

We bezochten de website van het bedrijf en we zagen dat ze beschikte over een erg breed assortiment. Er waren er veel kopjes te vinden met producten die het bedrijf aan te bieden heeft. Onder het kopje meubilair was het aanbod wat het bedrijf te bieden heeft betreft de babykamers. Er waren op dat moment ook acties met grote kortingen op compleet ingerichte babykamers precies waar we naar op zoek waren.

Service

We hadden na wat winkels te hebben vergeleken een keuze gemaakt om een aankoop te doen van een compleet ingerichte babykamer van babyandmore. We hadden eerst gekeken naar verschillend meubilair maar wij vonden het erg lastig om het goed met elkaar te combineren. Daarom hadden we later besloten om een aankoop te doen van een complete babykamer. Er was op dat moment een korting waardoor het ook veel geld scheelde. We hadden de babykamer binnen een week af en we waren erg tevreden over het resultaat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *