Aankoop van winkelverlichting

Ik had samen met mijn vader een restaurant in Dordrecht geopend. Het pand dat wij hadden gekocht was wel aan een verbouwing toe. We hadden het pand aan de buitenkant opnieuw geschilderd. En van binnen hadden we alles opnieuw gewit. De keuken was erg verouderd dus we besloten om een nieuwe moderne keuken te plaatsen. Toen het restaurant open ging trokken we direct erg veel klanten. Iedereen die bij ons kwam eten was erg tevreden over de smaak van het eten en over de tarieven. Ik wilde het restaurant graag een unieke uitstraling geven. Ik ging daarom op zoek naar een bedrijf die winkelverlichting aanbiedt.

Unieke uitstraling

Ik ging op het internet op zoek naar meer informatie over winkelverlichting. Ik kwam nadat ik een tijdje had gezocht uit op de website van Led Ware. Ze bieden een erg ruim assortiment aan dus je had echt ruim de keuze. Ze hanteren erg lage tarieven voor de producten die ze aanbieden in tegenstelling tot de andere websites die ik bezocht had. Ik had een bestelling geplaatst en de verlichting werd erg snel geleverd. Toen de verlichtingen geplaatst was had het restaurant echt een unieke uitstraling gekregen. Ik was dus super tevreden over de verlichting van Led Ware.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *